← Gå tillbaka
Publicerades:
September 27, 2024

Ekonomi och redovisning handlar om mer än bara siffror

I affärsvärlden är det enkelt att förlora sig i siffror, löpande bokföring och ekonomiska rapporter. Men bakom varje siffra finns en historia, en strategi och en möjlighet till förbättring. En extern redovisning är viktig eftersom den kan hjälpa dig att förstå vad dessa siffror och rapporter egentligen säger när vi börjar läsa mellan raderna. 

Våra professionella och auktoriserade redovisningskonsulter har lång erfarenhet och kan hjälpa dig få en rättvisande bild av företagets ekonomi för att du ska kunna ta välinformerade beslut när du vill utveckla din verksamhet. 

Varför är det viktigt att se bortom siffrorna?

Att bara fokusera på siffror kan leda till en snäv syn på företagets ekonomi. Det kan bland annat innebära att viktiga möjligheter eller utmaningar förbises. 

För att verkligen förstå ett företags ekonomi måste man titta på helheten - vilka är målen? Vilka är utmaningarna? Vilka är möjligheterna till tillväxt och förbättring?

Genom att se bortom siffrorna kan man identifiera trender, mönster och potentiella risker som kan påverka företagets framgång på lång sikt. Det handlar om att skapa en helhetsbild av företagets ekonomiska hälsa och använda den informationen för att fatta välgrundade beslut.

Vår strategi för framgångsrik redovisning

På Knyta strävar vi efter att vara mer än bara en redovisningsbyrå, vi är din affärspartner. Genom att kombinera vår erfarenhet och expertis inom redovisning med en djup förståelse för ditt företags unika behov, skapar vi skräddarsydda lösningar som hjälper dig att nå dina affärsmål. 

Vi kan erbjuda allt från löpande redovisning och bokslut till lönehantering och HR-rådgivning. Oavsett om du behöver en helhetslösning eller endast enstaka tjänster kan vi bygga en lösning som passar just dig. Vi har erfarenhet och kompetens att hjälpa båda större organisationer med komplexa bolagsstrukturer och dig som har ett mindre bolag. 

Varför Knyta?

  • Förståelse för ditt företag:
    Vi tar oss tid att lära känna dig, din verksamhet och dina mål. Genom att förstå vad som driver din verksamhet kan vi skapa en redovisningsstrategi som är anpassad efter dina behov.
  • Proaktiv rådgivning:
    Vi är mer än bara bokförare - vi är din partner och rådgivare. Vi är proaktiva i vår kommunikation och ger dig feedback och råd för att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.
  • Anpassade lösningar:
    Vi förstår att varje företag är unikt. Därför skapar vi skräddarsydda redovisningslösningar som passar just dina behov och mål.
  • Kontinuerlig utvärdering och anpassning:
    Affärsvärlden förändras ständigt, och det gör också dina behov. Vi är med dig på resan och kontinuerligt utvärderar och anpassar våra lösningar för att säkerställa att de fortsätter att möta dina behov.

Låt oss hjälpa dig att nå dina affärsmål

På Knyta är vi passionerade när det gäller att hjälpa företag att växa och lyckas. Vi tror att framgångsrik redovisning handlar om mer än bara siffror - det handlar om att skapa en helhetsbild av ditt företags ekonomi och använda den informationen för att fatta välgrundade beslut. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Anastasia Wihlner
Auktoriserad redovisningskonsult 

Kontakta oss

Är du intresserad av våra tjänster eller har du en fråga? 

Välkommen att höra av dig!

Adolf Fredriks Kyrkogata 8

100 41, Stockholm

Sverige

010-495 10 10

info@knyta.se

Tjänsten tillhandahålls av Knyta - Konsult Marginalen AB som är personuppgiftsansvarig och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Genom att ange dina kontaktuppgifter kommer de att behandlas av Knyta - Konsult Marginalen AB med stöd av berättigat intresse för att kunna komma i kontakt med dig och sparas i högst tre (3) månader. Du kan läsa mer om hur du tillvaratar dina rättigheter och hur Knyta - Konsult Marginalen AB behandlar dina personuppgifter.



Behandling av personuppgifter

Tack, ditt meddelande har skickats.
Vi kontaktar dig inom kort!
Något gick fel, var vänlig och försök igen.
Om problemet kvarstår kan du kontakta oss direkt på info@knyta.se.
Vi använder cookies för att samla in data till oss och våra samarbetspartners. Genom detta kan annonsering som sker till dig anpassas och vi kan analysera hur sajten används